Sociaal zekerheidsrecht

Ons kantoor behandelt zaken op het gebied van de Participatiewet (voorheen de WWB), de WIA, de WAO, de ZW, de WW, de AOW, de AKW, de WMO en Wlz, de Anw, de AKW de Wubo, etc. De betrokken advocaten zijn zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Door de omvang van onze sectie is er altijd een advocaat beschikbaar die, indien nodig op korte termijn, voor u aan het werk kan. Dat deze formule werkt, blijkt wel uit het forse aantal zaken, die wij op dit gebied doen en de resultaten, die wij voor onze cliënten behalen.

Die omvang maakt het mogelijk ons verder te specialiseren. Daardoor is er veel ervaring met alle mogelijke procedures. Van kleine zaken tot megazaken, van zaken bij de rechtbank of in hoger beroep bij de Centrale Raad van Beroep. Wij treden in het hele land op.

Om onze kennis op het hoogst mogelijke niveau te houden zijn onze advocaten op allerlei terreinen binnen de sociale zekerheid actief. Zo geven wij cursussen aan maatschappelijke instellingen en adviseren wij verscheidene organisaties, waaronder de reclassering, de vrouwenopvang, de daklozenopvang, op het gebied van de sociale zekerheid.  We hebben nauwe contacten met de Universiteit van Amsterdam en nemen deel aan werkgroepen die gespecialiseerd zijn in sociale zekerheid.

Wanneer u te maken krijgt met een beslissing van de overheid op het gebied van de sociale zekerheid, komt er ontzettend veel op u af. Behalve de juridische kant van de zaak, staan onze advocaten voor u klaar bij alles wat daarbij op uw weg komt. Wij overleggen regelmatig met u over hoe wij u kunnen bijstaan en over de koers van uw zaak. Uiteindelijk gaat het om u, en om uw zaak die met alle middelen die wij hebben tot een zo goed mogelijk einde moet worden gebracht.

Heeft u vragen over onze rechtsbijstand? Neem dan gerust contact op met één van onze advocaten voor een advies. Indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand staan wij u ook op die basis bij.

Sociaal zekerheidsrecht