Advocatenwissel

Eind 2017 heeft Denis De Ploeg Advokatenkollektief Oost verlaten na vele jaren van prettige samenwerking. In zijn plaats is Dirk Numan gekomen, die sinds 1 januari 2018 als advocaat aan ons kantoor is verbonden.

Dirk Numan is sinds 2005 werkzaam als advocaat en heeft ruime ervaring opgedaan in de algemene rechtspraktijk. In de loop der jaren heeft hij zich met name gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Met zijn kennis en kunde komt hij nu ons kantoor versterken.

Dirk Numan is een advocaat die oplossingsgericht werkt en zich inzet om procedures zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bijvoorbeeld door de inzet van mediation. Als partijen in een echtscheidingsprocedure ver uit elkaar staan, zal hij zich tot het uiterste inspannen om een vechtscheiding te voorkomen. Daarbij heeft hij in het bijzonder oog voor het belang van de betrokken kinderen.

Naast echtscheidingsprocedures heeft Dirk Numan een ruime ervaring in procedures met betrekking tot het gezag over de kinderen, erkenning, omgang, alimentatie en afstammingskwesties.

Advokatenkollektief Oost staat voor goede en betaalbare rechtsbijstand van kwalitatief hoog niveau. Wij zijn daarom blij er weer een deskundig en gedreven advocaat bij te hebben.